Pop Vol. 9 järjestettiin 15.12.2017

Pikkujoulusesonki aikaan on hyvä järjestää Sössin luotsaama Pop -tapahtuma! Tällä kertaa aloitettiin tekemällä Antorus, the Burning Throne normaalilla läpi. Lege trinkettejä ei tullut, mutta tunnelma oli silti katossa. Tästä suunnattiin Nightholdiin tekemään viimeinen meta-achi mounttia varten. Osalla oli jo, osalla on vielä EN tekemättä, mutta moni sain Grove Defilerin! Onnea kaikille!

Tästä suunnattiin Dalaraniin ja saatiin huikea idea: tehdään pitkä lohikäärme! Tästä intoutuneena (ja pienen hakemisen jälkeen) Pro Finlandian Sateenkaari lohikäärme pyöri ympäri Dalarania muiden kummastukseksi ja nauruksi. Kiitos Zumbsis kun muistutit ottaa videota!

Lohikäärmeilyn jälkeen suunnattiin metsästämään world bosseja. Pandariasta käytiin tappamassa Oondasta, Sha of Anger, Galleon ja Nalak. Piru sai vielä Oondastalta erittäin harvinaisen mountin. Onnea Piru! Käytiin vielä kiltaa ajatellen tekemässä Timeless Islen world bossit sekä Kazzak, joista saatiin killalle kivasti achit. Nalakin yhteydessä poikettiin vielä 25HC Throne of Thunderissa mountti/tmogi/minipetti metsällä.

Lopuksi käytiin vielä haastamassa riitaa Orgrimmarissa ja vallattiin Warchiefin valtaistuin. Hail Warchief  Sössi! Tästä intoutuneena lähdettiin vielä kolkkaamaan loputkin Horden faction leaderit ja saatiin monelle mountit ja kasa acheja.

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava ja tuottoisa ilta. Kiitos kaikille osallistujille, ohjelman keksijöille ja tietenkin järjestäjälle, eli Sössille ja hyvää joulunodotusta!