Monthly Archives: December 2017

Mythic Antorus, the Burning Throne 2/11 – Felhounds of Sargeras

Loppupeleissä yllättävän helppo toinen mythic pomo kaatui yllättävän siististi eilen illalla ja ennen ensimmäistä taukoa. Vaikka pomojen vaihdossa oli välillä vähän hankaluuksia, samoin tulien levittämisessä ja tankkien feareissa, ainakin allekirjoittanut oli tyytyväinen tappoon ja progressiin jota tehtiin pomon aikana. Loppuillasta ihmeteltiinkin sitten High Commandia, joka ainakin alustavasti tuntuu paljon vaikeammalta kuin edelliset, ainakin healauksen osalta. Huomasin kyllä omasta pelaamisestani, etten ollut ihan täysin virkeä (Beaconin vaihto unohtui useammin kuin kehtaan myöntää). Katsotaan miten ensi resetillä käy!

Pop Vol. 9 järjestettiin 15.12.2017

Pikkujoulusesonki aikaan on hyvä järjestää Sössin luotsaama Pop -tapahtuma! Tällä kertaa aloitettiin tekemällä Antorus, the Burning Throne normaalilla läpi. Lege trinkettejä ei tullut, mutta tunnelma oli silti katossa. Tästä suunnattiin Nightholdiin tekemään viimeinen meta-achi mounttia varten. Osalla oli jo, osalla on vielä EN tekemättä, mutta moni sain Grove Defilerin! Onnea kaikille!

Tästä suunnattiin Dalaraniin ja saatiin huikea idea: tehdään pitkä lohikäärme! Tästä intoutuneena (ja pienen hakemisen jälkeen) Pro Finlandian Sateenkaari lohikäärme pyöri ympäri Dalarania muiden kummastukseksi ja nauruksi. Kiitos Zumbsis kun muistutit ottaa videota!

Lohikäärmeilyn jälkeen suunnattiin metsästämään world bosseja. Pandariasta käytiin tappamassa Oondasta, Sha of Anger, Galleon ja Nalak. Piru sai vielä Oondastalta erittäin harvinaisen mountin. Onnea Piru! Käytiin vielä kiltaa ajatellen tekemässä Timeless Islen world bossit sekä Kazzak, joista saatiin killalle kivasti achit. Nalakin yhteydessä poikettiin vielä 25HC Throne of Thunderissa mountti/tmogi/minipetti metsällä.

Lopuksi käytiin vielä haastamassa riitaa Orgrimmarissa ja vallattiin Warchiefin valtaistuin. Hail Warchief  Sössi! Tästä intoutuneena lähdettiin vielä kolkkaamaan loputkin Horden faction leaderit ja saatiin monelle mountit ja kasa acheja.

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava ja tuottoisa ilta. Kiitos kaikille osallistujille, ohjelman keksijöille ja tietenkin järjestäjälle, eli Sössille ja hyvää joulunodotusta!

Mythic Antorus, the Burning Throne 1/11 – Garothi Worldbreaker

Päästin testailemaan mythicciä ekalla viikolla noin puolentoista tunnin ajan ja progea saatiin hyvin aikaiseksi. Damagen suhteen ainakin mythic -taso alkaa tosi hektisellä taistelulla. Worldbreakerin damagea on buffattu reippaasti ja sen kyllä huomasi, läheltä piti -tilanteita tapahtui enemmän kuin laki sallii. Mekaniikoiltaan aika helppo pomo muuten. Toimii mielestäni hyvin sellaisena “Tervetuloa mythicciin” pomona, ainakin hiilereille.

Heroic Antorus, the Burning Throne 11/11 – Mythic aukeaa

Oikein kivasti ehdittiin tekemään heroic kokonaan alta ennen resetin vaihtumista ja mythicin aukeamista. Antoruksen ensimmäisen viikon aikana tehtiin hurjat proget, kun normal ja heroic -tasot tehtiin molemmat kokonaan. Selkeästi loppupäässä on vaikeampia pomoja, lukuunottamatta itse Argusta, joka oli pieni pettymys helppoudessaan (mutta hieno matsi silti!). Allekirjoittanut tykästyi erityisesti Aggramariin, jossa oli selkeästi jo pieni tekemisen meininki. Vodit ensimmäisestä resetistä löytyy täältä.

 

 

Antorus, the Burning Throne – Eka raidi

Antorus saapui ja taisi olla osalle ihmisistä aika tervetullut ToSin jälkeen. Ensimmäinen raidi meni normissa pomojen ihmettelyyn ja katsastamiseen. Paikka ainakin näytti hienolta, pomot tuntuivat erilaisilta ja 2- ja 4-settareita saatiin jo valmiiksi heroiccia varten. Argus the Unmakerin jälkeen saatiin vielä hieno cinematicci, harmi vaan ettei lege trinuja ei tippunut. Sunnuntaina sitten heroicia päin!