Monthly Archives: February 2017

Nighthold Mythic 3/10 – Trilliax

Saman iltana kaksi uutta pomoa matossa, mahtavaa! Uusia mekaniikkoja ei tässä, niin kuin ei edellisessäkään, ollut ja aika helppohan tuo  oli. Kahdeksan yritystä kesti progressi tähän pomoon. Jälleen kerran erityiskiitos Gárokselle, joka paikkasi upeasti maskottina meidän raiditiimiä!

Nighthold Mythic 2/10 – Chronomatic Anomaly

Uusi kerta ja uusi taktiikka. Heti ensimmäisellä pullilla näki, että tänäänhän tämä kaatuu ja niin se tekikin. Hyvin jännä pomo hiilata, vaikka Paladinit ovat vähän heikomman puoleisia tässä. Ripakin taisi viimein päästä kuvaan, kun peli kaatui sopivasti pomon kaaduttua ja hahmo jäi hollille. Erityiskiitos Gárokselle paikkauksesta, kun yhtä pelaajaa kaivattiin: hyvää duunia!

Nighthold Mythic 1/10 – Skorpyron

Tämäkin kaatui kätevästi juuri ennen resettiä ja vielä ensimmäisellä pullilla. Muutamasta edellisen kerran yrityksestä otettiin selvästi mallia ja päästiin testailemaan toista pomoa lähes heti. Seuraavaksi Chromatic Anomaly, joka vaikutti jo paljon haastavammalta!

Nighthold Heroic 10/10 – Gul’dan

Melkein viikon myöhässä tämä päivittely, mutta juu…

Taisi olla ensimmäinen kerta, kun aloitettiin Gul’danilla. Hienostihan se meni ja pomo kaatui nopeasti, toki edellisen kerran p3 wipet auttoivat varmasti asiaan. Päästäisiikö Mythicciä kokeilemaan pian? Ja kyllä: videosta puuttuu intro…