Category: Uutiset

Mythic Ny’alotha, The Waking City 3/12 – Maut

Ja Maut kaatui upeasti ekalla oikealla proge iltana ilman ongelmia. Allekirjoittanut vaihtoi Mageen väliaikaisesti migraten yhteydessä ja tätä hulabaloota voikin kurkkia kaatovideosta. Seuraava pomo meillä on doge, eli Shad’har the Insatiable, johon ollaankin otettu jo muutama erittäin hyvä P3 pulli jo.

Pro Finlandia löytyy nyt Silvermoonilta!

Pitkän mietiskelyn jälkeen päätimme lähteä etsimään uusia seikkailuja ja -pelureita isommalta serveriltä. Kovan karsinnan jälkeen valikoitui Silvermoon hyväksi kohteeksi mm. suuren Suomi yhteisön takia. Melkein koko mythic rosteri lähti mukaan uusille mestoille ja raidit jatkuvat edelleen normaalisti (tästä lisää seuraavassa postissa). Näkyillään Silvermoonilla ja jos etsit tavoitteellisia mythic raideja kahdesti viikossa, ota ihmeessä yhteyttä vaikka Discordin tai pelin kautta!

Mythic Ny’alotha, The Waking City 1/12 – Wrathion, the Black Emperor

Tulee myöhässä postaukset, koska syyt! Aloitettiin Ny’alothan mythic metsästys hyvällä tahdilla sillä saman illan aikana kaatui kaksi uutta proge pomoa. Ensimmäisenä oli Wrathion, joka oli selkeästi vaikeampi. Enrageen se meni ja häntä viuhui, mutta saatiin silti loottia lopulta. Omasta mielestä oikein hyvä aloituspomo tähän expansionin hienoimman näköiseen raidiin!

Eternal Palace Mythic 5/8 – Orgozoa

Progea, jee jee! Painiskeltiin pienen pelaajapulan kanssa tuossa hetki, mutta onneksi saatiin yhdistettyä voimat Päiväkodin kanssa ja lainaattiin muutama pelaaja sieltä mukaan. Aika tiukassa tämä pomo tuntui olevan, mutta kun saavutettiin oikea balanssi adi- ja pomodepsissä, niin näyttävästi ja harvinaisen puhtaasti kaatui. Katsotaas vielä päästäisiinkö kokeilemaan etikettisääntöjä Queen’s Courtin kanssa ennen joulutaukoa.

EpäPoP vol. 2 – Glory of the Eternal Raider

Sössin taukoillessa Hollannissa päätettiin pitää toistamiseen epävirallinen PoP-ilta. Käytiin ensin tekemässä Uldirista achit , jotta kaikki loputkin saivat hurmaavan mountin sieltä, jonka jälkeen kohteeksi valikoitui Eternal Palace. Vaikein taisi olla Radiance of Azsharan hassunhauska “Fun Run”, joka tuntui toimivan… hmm… sanotaan mielenkiintoisella tavalla. Kaikki muut menikin helposti ja Diemelläkin pysyi muna kädessä Orgozoalla. Olisiko ensi kerralla BoDin achit vuorossa? Onnea kaikille mountin saaneille ja eikun ensi kertaan!

Eternal Palace Mythic 4/8 – Lady Ashvane

Hei, täällä taas ja perinteisesti auttamattomasti myöhässä postin kanssa. Classicista huolimatta tehtiin Ashvane progea sen verran, että kaatuihan se lopulta! Huomattavasti vaikeampi kuin mikään edellisistä, etenkin depsin osalta. Kyllä me se Radiance of Azshara kaadettiin myös, mutta siitä jäi nyt posti tekemättä (en ollut ensimmäisellä kaadolla kuitenkaan). Käytiin jo katsomassa Orgozoaa ja aikamoiselta hiilausfestiltä se ainakin vaikutti.

Eternal Palace Mythic 2/8 – Blackwater Behemoth

Tämä toinen pomo olikin sitten ihan älyttömän helppo, etenkin kahdella palkkutankilla. Valittiin taktiikaksi lähinnä olla huomioimatta uusi mekaniikka ja tehdä pomo lähes samalla tavalla kuin heroicillakin, pienillä kikoilla höystettynä. No, kahdeksan wipen jälkeen se kaatui, joten valittiin varmaankin ihan hyvin.

Eternal Palace Mythic 1/8 – Abyssal Commander Sivara

Hei, me raidataan! Kesätauon jälkeen lähdettiin testailemaan uutta raidia ja Curvet jo taskussa lähdettiin mythiciin. Edellisiin tiereihin selkeästi vaikeampi ensimmäinen pomo kaatui loppupeleissä aika helposti, vaikka vähän tukalalta se tuossa videolla näyttää. Ei se ihan tyylipuhtaasti ole vielä kertaakaan kaatunut, mutta loottia tulee silti.

Mythic Battle of Dazar’alor 6/9 – King Rastakhan

Kaatuihan se viimein. Rastakekkuli oli selkeästi jo vaikeammasta päästä ja vaati vähän isompaa ihmettelyä ja tarkempaa raidikombinaatiota sekä koordinaatiota. Viimeinen naula arkkuun oli ainoastaan yhden hiilun käyttämäinen death realmissa, jonka jälkeen pullit menivät luotettavammin P3:een ja äkkiähän se kaatui sen jälkeen. Video ei nyt ole ihan mairittelevimmasta päästä, mutta sellainen siitä nyt tuli. Seuraavaksi kilta kääntää takin ja menee Horden voimilla ihmettelemään Mekkatorquen uusia hilavitkuttimia ja härveleitä.