Category: Kaadot

Joo, ei kai tästä voi kauheasti mitään sanoa. Taisi tulle kaksi wipeä ja kolmannella yrityksellä kaato? Edellisen tierin tapaan, ensimmäinen pomo on mythicillä helpompi kuin viimeiset heroicilla. Allekirjoittanut ei päässyt kaatoon mukaan, joten kuvista vastasi Diemedon. Ensimmäinen kaato tapahtui helmikuun seitsemäs.

Uldir Mythic 6/8 – Zul, Reborn

Monien taktiikkamuutosten, classinerffien, joulutauon ja ison wipekasan jälkeen saatiin tämäkin pakettiin. Vanha kunnon “hero alkuun” taktiikka puree edelleen ja erityisen hyvin tässä pomossa, sillä tappelu kesti hieman päälle kolme ja puoli minuuttia. Vielä on yksi ilta aikaa käydä testaamassa Mythraxia, jonka jälkeen siirrytäänkin uuteen raidiin.

 

Uldir Mythic 5/8 – Fetid Devourer

Hei, ei se ollutkaan niin kamala, kuin miltä aluksi näytti. Numeroiltaan oli kyllä aika brutaali, niin hiilauksen, depsin kuin raidi compinkin kanssa, mutta hienostihan tuo meni. Päivää ennen nerffejä vielä! Zul olisi seuraavana vuorossa, nyt jos vaan olisi roguja…

Uldir Mythic 4/8 – Vectis

Mekaniikoiltaan yksinkertainen, mutta numeroiltaan, etenkin hiiluille, varsin brutaali Vectis kaatui suhteellisen vaivattomasti toisena progeiltana. Puolet raidista clearattu ja vielä on hyvin aikaa tappaa muutama pomo ennen uutta raidia, hyvä me! Seuraavana Fetid Devourer, joka on ilmeisesti vielä tiukempi matikkataistelu.

Uldir Mythic 3/8 – Zek’voz

Se otti oman aikansa ja aika hullunmylläkkä tämä pomo oli, mutta kaatuihan se viimein. Seuraavana Vectis, joka tuntui aika hektiselta numeropeliltä.

Heroic Uldir 8/8 – G’huun

Jeeees, kaatuihan se. Edellisellä kerralla kävi monta karvasta alle 10% wipeä ja oli selkeää, että ensi kerralla saadaan juoda G’huunin verta maljasta. Hassua on, että tämä pulli oli monella tapaa tuhoon tuomittu ja pieleen mennyt, mutta saatiin silti pomo mattoon. Orbien kanssa myöhästyminen, heron unohtaminen ja outo viimeinen adi taisivat vaan lisätä jännitystä ja ehkä tämän seurauksena viimeisen phasen sienet ja selän kääntö sujui paremmin. Mythiciä ollaankin jo tehokkaasti tehty kahden pomon verran, joten seuraavana kai Zek’voooooz…? Lisäsin muuten mythic MOTHER postiin kaatokuvan, käykää katsomassa se ja tietenkin Rokan video!

 

 

Uldir Mythic 2/8 – MOTHER

Jatkettiin suoraan MOTHERille hyvin sujuneen Myyttisen testailun jälkeen. ÄITEE kaatuikin melko helposti kun ajoitukset seinien läpimenossa ja stunneissa napsahtivat kohdalleen taktiikan ollessa jo alusta lähtien oikea. Tästä on hyvä jatkaa.

Uldir Mythic 1/8 – Taloc

Heroic farmin jälkeen ajattelimme käydä kokeilemassa mythiciä ensimmäistä kertaa ja sehän lähti vauhdikkaasti käyntiin, kun Taloc kaatui neljän wipen jälkeen. Päätimme jättää heroic G’huunin toiselle päivälle ja haimme helpot lootit pois. MOTHER pitäisi myös olla aika helppo mythicillä, joten saa nähdä kumpi on seuraavana vuorossa: hc G’huun vai mythic MOTHER.

Mythic Antorus, the Burning Throne 10/11 – Aggramar

‘Eeeeyyyy!! Hienoa pojat ja tytöt! Se otti oman aikansa, mutta kaatuihan se viimein. Kiitos kaikille, jotka tekivät progea tähän pomoon ja jaksamisesta yrittää kerrasta toiseen. Ei ollut helppo fyysisesti tai henkisesti ja varmasti vei mehut useaan otteeseen monelta. Tämä on allekirjoittaneen mielestä loistava suoritus sanoi kuka tahansa ja mitä! Nyt sitten Argusta ihmettelemään, se on ainakin mukavaa vaihtelua.

Mythic Antorus, the Burning Throne 9/11 – Coven of Shivarra

Päästin taas viimein kunnolla yrittämään tätäkin pomoa ja helpostihan se kaatui! Tappo nyt oli kaikkea muuta kuin puhdas: pelin kaatuilut, netin pätkiminen yms. vaivasivat, mutta mitä pienistä, kun on hyvä tiimi koolla. Kokeiltiin pari pullia Aggramaria ja saatiin ehkä pieni idea pomosta? Alkaa pian olla kiire saada kaksi viimeistä estettä alas, sillä Battle for Azeroth on kohta jo kulman takana!