Category: Kaadot

Mythic Ny’alotha, The Waking City 11/12 – Carapace of N’zoth

Postaus taas myöhässä, mutta kuka laskee. Aika armottomia nämä loppupään pomot ovat kyllä ja itse N’zoth näin parin illan jälkeen tuntuu vielä armottomammalta. Carapacella isoimmat ongelmat olivat healing cooldownien vähyys ja Sanityn loppuminen. Pienellä hiomisella lähtivät nämäkin vähän sujumaan ja perinteisesti illan viimeisellähän tämäkin pomo sitten kaatui. Oli kyllä itseltä yksi huonoimmista pulleista, ehkä jopa huonoin, mitä tuohon otettiin. Onneksi on paljon kantajia!

Mythic Ny’alotha, The Waking City 10/12 – Il’gynoth, Corruption Reborn

Tämä oli omasta mielestä kyllä tierin typerin mythic pomo. Ei sillä etteikö olisi ollut liian vaikea, mutta pomon mekaniikat tekivät tappelusta erittäin yksitoikkoisen ja ne myös taisteli täysin holy paladinin pelityyliä vastaan. No, ohi on ja seuraavana Carapace.

Mythic Ny’alotha, The Waking City 9/12 – Ra-den the Despoiled

Aluksi aika sekavalta näyttävä tappelu saatiin haltuun aika spesifisen WeakAuran kautta ja vaikka tämä aiheuttikin pientä purnausta, helpotti se asioita huomattavasti. Täytyy myöntää, että tämä oli myös aika mukava pomo hiilata, vaikka P2 olikin erittäin helppo verrattuna P1:een. Seuraavaksi kohteena on vanha tuttu Il’gynoth.

Mythic Ny’alotha, The Waking City 8/12 – Drest’agath

Tentacles?! Why did it have to be tentacles?! Parin illan ihmettelyn jälkeen Ripa kirjoitti meille mummo-ohjeen, miten tämä pomo hoidetaan ja äkkiäkös se seuraavalla raidilla kaatui. En muista millä bossilla olisin enemmän juoksennellut mobien perässä, mutta tulipahan tehtyä. Ei ehkä omia suosikkeja tästä raidista. Ra’denia käytiinkin jo kokeilemassa ja huhhei, sepä onkin sitten sekasorto.

Mythic Ny’alotha, The Waking City 7/12 – Vexiona

Näin ne lohikäärmeet kaatuu. Loistavaa progea tehtiin tähänkin pomoon ja taisi vaan 59 wipeä tulla. Kunhan P3 transition saa hallitusti tehtyä ilman adeja, niin siitä saatu depsimäärä heron kanssa tekee lopputappelusta aika kakunpalan. Seuraavana lukuisia lonkeroita ja silmiä Drest’agathin muodossa.

Mythic Ny’alotha, The Waking City 6/12 – Dark Inquisitor Xanesh

Päiväkoti ja Pro Finlandia raidaavat nyt yhdessä! Tai, ollaan me jo vähän aikaa, mutta pienien aikatauluongelmien takia ei allekirjoittanut ole päässyt pelailemaan ja päivittelemään progea. Noh, eipä tuo mitään sillä Xanesh kaadettiin helposti parissa illassa. Yleinen mielipide taisi meillä olla, että kamala pomo, mutta itse kyllä tykkäsin: teknisesti tarkka ja hiilattavaa oli. Ei ehkä puhtain kaato, mutta harvemmin ensimmäiset onkaan. Itseltäkin jäi paremmat mana potut postilaatikkoon. Seuraavana olisi vuorossa Vexiona!

Mythic Ny’alotha, The Waking City 3/12 – Maut

Ja Maut kaatui upeasti ekalla oikealla proge iltana ilman ongelmia. Allekirjoittanut vaihtoi Mageen väliaikaisesti migraten yhteydessä ja tätä hulabaloota voikin kurkkia kaatovideosta. Seuraava pomo meillä on doge, eli Shad’har the Insatiable, johon ollaankin otettu jo muutama erittäin hyvä P3 pulli jo.

Mythic Ny’alotha, The Waking City 1/12 – Wrathion, the Black Emperor

Tulee myöhässä postaukset, koska syyt! Aloitettiin Ny’alothan mythic metsästys hyvällä tahdilla sillä saman illan aikana kaatui kaksi uutta proge pomoa. Ensimmäisenä oli Wrathion, joka oli selkeästi vaikeampi. Enrageen se meni ja häntä viuhui, mutta saatiin silti loottia lopulta. Omasta mielestä oikein hyvä aloituspomo tähän expansionin hienoimman näköiseen raidiin!

Eternal Palace Mythic 5/8 – Orgozoa

Progea, jee jee! Painiskeltiin pienen pelaajapulan kanssa tuossa hetki, mutta onneksi saatiin yhdistettyä voimat Päiväkodin kanssa ja lainaattiin muutama pelaaja sieltä mukaan. Aika tiukassa tämä pomo tuntui olevan, mutta kun saavutettiin oikea balanssi adi- ja pomodepsissä, niin näyttävästi ja harvinaisen puhtaasti kaatui. Katsotaas vielä päästäisiinkö kokeilemaan etikettisääntöjä Queen’s Courtin kanssa ennen joulutaukoa.